مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی گرگان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی گرگان > اخبار آموزشی > پیام تبریک رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی به مناسبت بازگشایی دانشگاه ها در سال تحصیلی جدید

دکتر حسین بلندی، رئیس دانشگاه جامع علمی‌کاربردی طی پیامی بازگشایی دانشگاه‌ها را تبریک گفت. به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی‌کاربردی؛ در متن این پیام آمده است:

ضمن بزرگداشت هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر آن دوران غرورآفرین؛ مسرورانه آغاز سال جدید تحصیلی را به جامعه دانشگاهیان به ویژه دانشجویان معزز دانشگاه‌ جامع علمی‌کاربردی تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.
بی‌شک حضور در عرصه آموزش‌های عالی علمی‌کاربردی فرصتی مغتنم برای مهارت‌آموزی و ارتقاء توان اشتغال‌پذیری دانشجویان این زیر نظام آموزشی و زمان مناسبی برای خدمت‌گزاری دست‌اندرکاران در جهت تربیت و توانمندسازی نیروی انسانی متخصص و ماهر و زمینه‌ساز افزایش بهره‌وری و رونق اقتصادی کشور خواهد بود.
امید است در سایه‌ی تأییدات حضرت حق و با حرکت در مسیر ماموریت تعیین شده، بتوانیم نقش سازنده‌تری در جهت بالندگی صنعتی، اقتصادی، اجتماعی و مدیریتی کشور ایفا نموده و با همتی والاتر از قبل، گام‌های ارزشمند و ماندگارتری برای اعتلا و سربلندی میهن عزیزمان برداریم.
با آرزوی موفقیت و سلامتی برای تمامی دانشگاهیان و دانشجویان ایران اسلامی