به گزارش حوزه فرهنگی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی گرگان، رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شورای اسلامی شهر گرگان در نشست اعضای این کمیسیون با مدیران جهاد دانشگاهی استان گلستان در محل مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی گرگان ، بر ضرورت ترویج دوره‌های آموزشی متناسب با نیاز شهروندان و همچنین احداث خانه فرهنگ در محور مسکن مهر سعدآباد تأکید کرد.

در این نشست ضمن تشریح گزارش عملکرد این نهاد، برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت و بلندمدت به‌منظور توانمندسازی شهروندان مورد تأکید قرار گرفت.
آقای گرزین در این نشست بر ضرورت تعامل شورای شهر و شهرداری با جهاددانشگاهی در موضوعات پژوهشی به‌خصوص مطالعات فرهنگی و اجتماعی، مسائل فرهنگی و سرمایه‌گذاری در این حوزه تأکید نمود و مقرر شد این موضوع در نشست‌های تخصصی و عملیاتی مورد پیگیری قرار گیرد.

رضا ثقفی، رئیس جهاد دانشگاهی استان گلستان نیز با اشاره به توانمندی‌های این نهاد در حوزه مطالعات اجتماعی و فعالیت‌های فرهنگی، آمادگی این مجموعه را برای همکاری و اجرای طرح‌های مشترک شهری اعلام کرد و گفت: با توجه به زیرساخت‌های به وجود آمده در این مجتمع راه‌اندازی خانه فرهنگ در مرکز علمی کاربردی جزو اولویت‌های جهاد دانشگاهی خواهد بود.

وی با تأکید بر موارد مطرح‌شده در نشست مشترک، تصریح کرد: به‌منظور فراهم‌سازی زمینه‌های همکاری مشترک، امضای تفاهم‌نامه مشترک می‌تواند مسیر را هموارتر کرده و در همین قالب نتایج طرح‌هایی که تا به حال توسط این نهاد در حوزه شهر گرگان انجام شده، در اختیار شهرداری قرار خواهد گرفت.