با وجود آنکه تقریباً ۱۳ سال از عمر جهاد دانشگاهی در گلستان می گذرد هنوز بسیاری از مسئولان از ظرفیت‌های بی‌نظیر این نهاد انقلابی غافل هستند. رئیس جهاد دانشگاهی استان گلستان؛ جهاد دانشگاهی را جزو سردمداران گفتمان تولید دانش بنیان برشمرد و تأکید کرد: وقتی مقام معظم رهبری سال جاری را به نام «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» نامگذاری کردند شور و شعف خاصی بین جهادگران ایجاد شد چراکه این نامگذاری بهانه ای برای دیده شدن جهاد دانشگاهی پس از ۴۰ سال کار دانش بنیانی است.

رئیس جهاد دانشگاهی استان گلستان با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی به ویژه استانداری گلستان و سازمان برنامه و بودجه باید کمک‌کار و حامی ما به عنوان یک نهاد علمی باشند، تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی اطمینان داشته باشند چندین برابر کمکی که به جهاد دانشگاهی می‌کنند به استان گلستان تزریق خواهد شد.

شهبازی با اشاره به اینکه مرکز نوآوری و شکوفایی جهاد دانشگاهی می‌تواند از طریق برگزاری استارتاپ ها در راستای رفع نیاز دستگاه های اجرایی استان گلستان گام بردارد، خاطرنشان کرد: در سال گذشته مرکز گلستان به عنوان مرکز نوآوری و شکوفایی برتر جهاد دانشگاهی کشور انتخاب شد و می تواند با برپایی استارتاپ ها، نیازهای دستگاه های اجرایی گلستان را از طریق نخبگان بومی حل کند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر جهاد دانشگاهی گلستان در حوزه پژوهش به سه موضوع اصلاح نژاد اسب اصیل ترکمن، تکمیل زنجیره ارزش گیاهان دارویی و سرطان برست گام برداشته است، بیان کرد: دستگاه های اجرایی گلستان در سال «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» از ظرفیت های علمی جهاد دانشگاهی غافل نشوند.

به گزارش ایسنا؛ پیشرفت و پژوهش دو بال یک پرواز هستند که کنار یکدیگر معنا پیدا می کنند، نکته‌ای مهمی که طی این سال ها در استان گلستان از آن غفلت شد حال آنکه با توجه به حوزه پژوهش مسیر اصلی توسعه و پیشرفت بر محور دانایی هموار خواهد شد.

به طور قطع حرکت به سمت پژوهش و حل مشکلات و چالش ها با رویکرد علمی زمینه ساز توسعه و پیشرفت گلستان خواهد بود و انتظار می رود مدیران گلستانی نگاه بهتر و جامع تری نسبت به مجموعه هایی همچون جهاد دانشگاهی داشته باشند و از ظرفیت ارزشمند این نهادها برای حل مشکلات و چالش ها غافل نشوند.