مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی گرگان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی گرگان > اخبار آموزشی > شائبه های مطرح شده در خصوص مدرک دانشگاه جامع علمی کاربردی تأسف‌آور است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان، دکتر حسن خان احمدی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان با حضور در  ساختمان جهاد دانشگاهی استان از دفتر خبرگزاری ایسنا بازدید کرد.

در این بازدید، حسن خان‌احمدی در گفتگو با خبرنگار ایسنا گفت: بافت و ساختار دانشگاه جامع علمی کاربردی با دیگر دانشگاه ها متفاوت است و این دانشگاه به دنبال استفاده از ظرفیت دستگاه های دیگر برای آموزش علمی کاربردی است که در این مسیر از ظرفیت نهادها و دستگاه های مختلف اعم از قوه قضائیه، جهاد کشاورزی، جهاددانشگاهی و غیره کمک گرفته شد.

وی با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی به دنبال کاربردی کردن علوم است، افزود: در حال حاضر دو هزار و ۷۰۰ دانشجو در ۹ مرکز  آموزش علمی کاربردی در سطح استان گلستان تحصیل می کنند که از این تعداد دو مرکز آموزش در گنبدکاووس و مابقی مراکز در گرگان مستقر هستند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان با اشاره به اینکه تحصیلات تکمیلی در برنامه و اساسنامه دانشگاه جامع علمی کاربردی قرار ندارد، متذکر شد: در حال حاضر ۷۵۰ مدرس فعال در دانشگاه علمی کاربردی گلستان فعالیت دارند و تاکنون حدود ۳۰ هزار دانش‌آموخته از دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان فارغ‌التحصیل شدند.

خان‌احمدی تأکید کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی از ظرفیت خالی دستگاه های اجرایی دیگر برای آموزش دانشجویان استفاده می کند و در این مسیر مانند سایر دانشگاه ها ساختمان جداگانه، نیروی انسانی و یا هیئت علمی مجزا ندارد بلکه از ظرفیت سایر دستگاه های اجرایی برای آموزش دانشجویان بهره می گیرد.

وی با بیان اینکه امیدوارم در مهر ماه امسال یک هزار دانشجو به دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان بپیوندند، تصریح کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی دو ارزیابی کمی و کیفی دارد که در ارزیابی کیفی به جرأت می توان گفت جهاددانشگاهی جزو مراکز آموزش علمی کاربردی با همان کیفیت و رسالت تعیین‌شده هستند اما در بخش ارزیابی کمی بخش خصوصی پیشگام‌تر است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گلستان شائبه های مطرح شده در خصوص مدرک دانشگاه جامع علمی کاربردی را تأسف‌آور خواند و تأکید کرد: مدرک دانشگاه جامع علمی کاربردی از سوی کسی امضاء می شود که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست دانشگاه منصوب شده در نتیجه مدارک دانشگاه جامع علمی کاربردی مطابق با سیاست های وزارت علوم و اساسنامه دانشگاه جامع علمی کاربردی صادر می شود و همتراز با مدارک صادره در موسسات و دانشگاه های وزارت علوم است.

خان‌احمدی شایعات مطرح شده در خصوص مدرک دانشگاه جامع علمی کاربردی منصفانه نیست، خاطرنشان کرد: نباید برای بالا رفتن خودمان بر دوش دیگران راه برویم، موسسات و دانشگاه های دیگر می توانند برجستگی های خود را تعریف کنند اما چرا دست به تخریب دیگر مؤسسات و مراکز آموزش عالی می زنند؟!

وی با بیان اینکه برنامه ما توسعه کمی نیست، افزود: گرچه اعتقاد ما این است که پراکنش مراکز علمی  کاربردی باید اصلاح شود اما در حال حاضر به دنبال ایجاد رشته های جدید به منظور تقویت مراکز فعلی هستیم.