مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی گرگان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی گرگان > اخبار فرهنگی > برگزاری کارگاه رایگان سبک زندگی اسلامی ویژه ساکنین مسکن مهر زیتون

به همت مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی گرگان اولین دوره متمرکز کارگاه سبک زندگی اسلامی در مسکن مهر زیتون برگزار شد.

برگزاری کارگاه رایگان سبک زندگی اسلامی ویژه ساکنین مسکن مهر زیتون

به گزارش حوزه فرهنگی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی گرگان، کارگاه سبک زندگی اسلامی در روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۸/۰۲/۰۹ در محل ساختمان مرکز برگزار شد. سرکار خانم پیرمرادیان استاد و محقق علوم انسانی و اجتماعی مدرس این کارگاه بودند.

به گفته ایشان: برگزاری کارگاه در این مجموعه با توجه به اهمیت سبک زندگی اسلامی در جوامع امروز بسیار مفید و کارآمد بوده و میتواند به پیشرفت سطح فرهنگ و رفاه اخلاقی کمک فراوانی نماید. لازم به ذکر است سلسله کارگاه های رایگان به قوت خود ادامه خواهد داشت و بدین وسیله از کلیه علاقه مندان، جهت شرکت در کارگاه ها دعوت به عمل می آید.