مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی گرگان > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی گرگان > اخبار پژوهشی > افتتاح مرکز کافه کارآفرینی در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی گرگان

به گزارش حوزه پژوهشی مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی گرگان در مراسمی با حضور مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ، ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، رئیس جهاددانشگاهی استان، رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی گرگان و جمعی از دانشجویان افتتاح شد.

سعید مازندرانی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان در این مراسم گفت: با توجه به تغییراتی که در جهان از نظر تکنولوژی، مسائل مربوط به اجتماع، انسان و محیط زیست به وجود آمده، نشان دهنده این است که تغییرات خیلی سریع اتفاق می‌افتد و اثرات زندگی ما انسان‌ها بر روی آن‌ها، این تغییرات را تسریع می‌کند؛ به همین دلیل باید روش‌های جدیدی را به کار گرفت.

وی افزود: اگر فقط به این فکر کنیم که دولت متولی اشتغال است و باید شغل ایجاد کند و دانشجویان بعد از اتمام دانشگاه منتظر استخدام در سازمان‌ها و ادارات دولتی باشند، این تفکری اشتباه است. متأسفانه شرایطی پیش‌آمده که در هر خانه حداقل دو فرد تحصیل‌کرده بیکار وجود دارد که به‌نوعی همه افراد جامعه از جمله مسئولین، خود این فرد و حتی اساتید دانشگاه را درگیر کرده است؛ بنابراین همه باید به دنبال نوآوری و تغییر باشیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان بیان کرد: مباحثی که در بحث اشتغال وجود داشته، بحث اشتغال سنتی، دولتی و کارفرمایی بوده اما این تفکر در حال از بین رفتن است و مباحثی مانند کارآفرینی، جایگزین این‌گونه تفکرات می‌شود.

مازندرانی گفت: کافه کارآفرینی یکی از ایده‌های در جهت اشتغال‌زایی است و در کشورهایی که اجرا شده، نتیجه‌بخش بوده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان بیان کرد: کافه کارآفرینی جایی است برای آنکه افراد بتوانند ایده‌ها و تفکرات خود را مطرح کنند و مسئولین به ثبت ایده آن‌ها در جهت اجرای آن کمک کنند.